Hanki yrityksellesi parempaa näkyvyyttä!

OmistaJaVaurastu.com on erinomainen väylä saada yrityksesi tuotteelle tai palvelulle näkyvyyttä. Sivustoni tavoittaa 10 000 aktiivista lukijaa kuukaudessa. Instagramissa sivusto tavoittaa yli 2000 seuraajaa ja Twitterissä lähes 1300 seuraajaa. Monet artikkeleistani sijoittuu Googlen hakutuloksissa kärkikolmikkoon. Mikä siis olisikaan parempi tapa markkinoida omaa tuotetta, kuin saada siitä artikkeli tuonne!

Voin esimerkiksi kirjoittaa tuotteesta/palvelusta esittelevän artikkelin, jossa kerron myös omia kokemuksiani ja arvioitani. Kirjoitan asioista aina rehellisen mielipiteeni, sillä artikkelilla tulee olla arvoa myös lukijoilleni. Lähtökohtaisesti en markkinoi mitään sellaista, jota en itse koe arvokkaaksi. En esimerkiksi mainosta uhkapeleihin, valuuttakauppaan tai pikavippeihin liittyviä tuotteita/palveluita.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Minut tavoittaa helposti esimerkiksi alla olevalla sähköpostilomakkeella, Twitterissä @uncommonprofits, Facebookissa OmistajaVaurastu ja Instagramissa @Omistajavaurastu. Tarpeen vaatiessa asioista voidaan sopia myös puhelimessa tai kasvotusten.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kirjoitan vieraskirjoituksia

Vastaan mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin, haasteisiin ja vaikka haastattelupyyntöihin. Voit myös pyytää minua tekemään vieraskirjoitusta, kommenttia ym. sivustollesi tai muuhun julkaisuun. Olen tehnyt tällaisia esimerkiksi SalkunRakentajaan. Otan myös itse vieraskirjoituksia vastaan sivustolleni jos haluat kertoa ihmisille jotain hyödyllistä.

Perinteisten Some-kanavien lisäksi toimin aktiivisesti esimerkiksi SalkunRakentaja-foorumilla. Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan asioista! SalkunRakentaja-foorumilta tavoittaa paljon muitakin talous - ja sijoitushenkisiä ihmisiä.

Ota yhteyttä!

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.