Omista ja Vaurastu on luotu sinua varten, joka haluat kasvattaa varallisuuttasi sijoittamalla. Haluan antaa sinulle ajatuksia ja työkaluja, joilla voit paremmin ymmärtää sekä sijoitusmaailmaa että myös itseäsi sijoittajana.

Jos olet aivan uusi tällä sivustolla ja haluat paremman käsityksen siitä, miksi tämä sivusto on olemassa ja mikä on sen perimmäinen tarkoitus, niin lue alla oleva osiot loppuun. Jos haluat päästä suoraan sijoittamisen ytimeen, suosittelen tutustumaan esimerkiksi sijoitustoiminnan työkaluihin, joilla pääset helposti sijoittamisessa alkuun.

Artikkelit ilmestyvät etusivulle esittelytekstin alapuolelle ja blogitekstien arkiston löydät oikealta sivupalkista. Yläpalkista löytyy oppaita indeksisijoittamiseen, ETF-sijoittamiseen ja omaan sijoitusfilosofiaani liittyen. Jos sinulla ei ole mitään sijoituskokemusta, suosittelen aloittamaan joko indeksisijoittaminen osiosta tai suoraan ETF-oppaasta. Näissä kahdessa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta ETF-oppaan parissa menee paljon enemmän aikaa ja siinä mennään huomattavasti syvemmälle.

Kannattaa myös tsekata kirjavinkit.  Sivustolle ilmestyy joka viikko uusia artikkeleita ja uusia oppaitakin on tulossa julki lähiaikoina. Helpoiten pysyt näistä ajan tasalla seuraamalla sivustoa Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä.

Haluan vielä mainita, että osa sivustolla esiintyvistä linkeistä on affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saan pienen komission, mikäli ostat tuotteen tai esimerkiksi rekisteröidyt palveluun kyseisen linkin kautta. Tämä ei kuitenkaan missään tilanteessa kustanna sinulle yhtään ylimääräistä. Suosittelen vain sellaisia tuotteita ja palveluita, joita itsekin käytän ja jotka itse koen hyödylliseksi. Blogi ei myöskään sisällä sijoitusneuvontaa ja kehotan kaikkia lukijoita tutustumaan blogin vastuuvapauslausekkeeseen.

Toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan, kommentoimaan ja ihmettelemään tätä kaikkea. Toivottavasti sivustosta on hyötyä vaurastumisessasi!