Voita 100 euroa puhtaana käteen! Laskuni.fi – kilpailu alkaa

Laskuni.fi on laittanut käyntiin kilpailun, jossa on mahdollista voittaa 100 euroa rekisteröitymisbonusta. Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Rekisteröidyt vain Laskuni.fi -palveluun käyttämälllä bonuskoodia VAURASTU. Samalla saat sekä 4 euron liittymisbonuksen että tulet myös osallistuneeksi kilpailuun. Kilpailu alkaa nyt ja päättyy 16.7.2017. Rekisteröityminen on luonnollisesti ilmaista eikä sido yhtään mihinkään. Rekisteröidy ja osallistu kilpailuun.

Katso alla olevasta esittelyvideosta, mistä Laskuni.fi -palvelussa on kyse

Laskuni yhdistää oman talouden hallinnan ja verkkokaupan bonusjärjestelmän

Laskuni.fi on palvelu, jonka kautta sinun on helppo hallinnoida ja maksaa omia laskujasi. Voit vastaanottaa kaikki laskusi helposti yhteen palveluun ja sen kautta maksaa laskuja joko verkkopankilla tai maksukortilla. Laskuja voi lisätä palveluun usein eri tavoin. Voit tilata laskun joko suoraan palvelun tilauslistalta löytyviltä yrityksiltä, lisätä paperilaskuja mobiilisovellukseen kameralla tai tilata henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella kaikki sähköpostitse tulevat laskusi suoraan Laskuni-sovellukseen.

Jotta palvelu ei olisi yhtä tylsä, kuin pankkien perinteiset laskujenhoitopalvelut, niin Laskuni.fi tarjoaa itse asiassa mahdollisuuden tienata rahaa laskuja maksamalla.

Kyllä vain – Palvelussa jokainen tehtävä eli vaikkapa laskun maksaminen kerryttää bonuksia. 100 bonuspistettä vastaa 1 euroa ja voit käyttää sen joko laskujen maksamiseen tai voit siirtää bonuksen omalle pankkitilillesi. Rekisteröityessä bonuskoodilla VAURASTU saat siis 4 euron suuruisen liittymisbonuksen ja osallistut arvontaan 100 euron bonuksesta.

Sen lisäksi palveluun on yhdistetty verkkokaupan bonusjärjestelmä, jossa sinun on mahdollista tienata rahanarvoista bonusta verkko-ostoksista. Tällä hetkellä palveluun on rekisteröitynyt 78 verkkokauppaa ja parhaimmillaan voit tienata jopa yli 10 %:n bonuksia verkko-ostoksistasi. Mukana on sellaisia verkkokauppoja kuin Bubbleroom, Byggmax, Cellbes, Caliroot, Fitnesstukku ja kymmeniä muita.

Fiksu ja helppo tapa laskujen keskittämiseen

Laskuni.fi -sovellus sisältää valtavasti työkaluja, joiden avulla ihan konkreettisesti näet, mihin kaikkeen rahaa kuluu. Mobiilisovelluksella asetat helposti eräpäivämuistutuksia, joten laskujen maksaminen ei jää ainakaan siitä kiinni. Sen lisäksi sovellus arkistoi kaikki dokumentit ja voit palata niihin vielä vuosienkin jälkeen. Voit esimerkiksi lisätä palveluun kuvan takuukuitista tai muista tärkeistä todistuksista, joita saatat myöhemmin tarvita.

Palvelun bonusjärjestelmä todella kannustaa järkevään oman talouden hallintaan. Joitain asioita ei vain ymmärrä, ennen kuin oikeasti näet dataa siitä, mihin kaikkeen olet missäkin kuussa käyttänyt rahaa ja kuinka paljon. Säästökohteiden löytyminen omasta taloudesta käy paljon helpommin, kun on ensin muodostanut kokonaiskuvan siitä, mihin asioihin rahaa menee.

Ei siis kannata jättää rahaa pöydälle. Käykäähän rekisteröitymässä ja korkkaamassa 100 euron potti itsellenne! Bonuskoodi, jota piti käyttää oli siis VAURASTU. Samalla koodilla saat myös 4 euroa bonusta heti Laskuni-tilillesi. Rekisteröityminen ja palvelun käyttöönotto vie aikaa alle 15 minuuttia, joten kipin kapin rekisteröitymään ja osallistumaan kilpailuun!

Kirjoitus sisältää affiliate-linkkejä. Se tarkoittaa sitä, että saan pienen komission jos ostat tuotteen tai rekisteröidyt palvelun jäseneksi linkin kautta. Et kuitenkaan koskaan joudu maksamaan tästä mitään ylimääräistä. Suosittelen tässä blogissa tiettyjä tuotteita ja palveluita, koska olen itse kokenut ne hyödyllisiksi oman talouden hallinnassa ja uskon niistä olevan hyötyä myös sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *