Uusi blogi on nyt julkaistu!

Vihdoin ja viimein onnistuin työntämään uuden blogin eetteriin. Uuden blogin tarkoitus on käsitellä bloggaamista, blogilla tienaamista ja passiivisia tuloja yleensäkin. Olen jo jonkin verran saanut staattista sisältöä luotua ja jopa ensimmäisen blogikirjoituksenkin. Lisää sisältöä on kuitenkin luvassa aivan valtavasti jo heti ensimmäisellä viikolla.

Jotenkin tuntuu, että blogi ei ole läheskään vielä valmis, mutta niinhän sen pitääkin tuntua aina uusia blogeja tehdessä. Varsinkin blogin teemaan sopii, että kaikki ei ole valmista heti, vaan saatte seurata sen kehittymistä ja elämistä heti alusta lähtien.

Sen pidemmittä puheitta käykäähän tutustumassa uuteen blogiin! Sosiaalisen median profiilit tulee julki heti huomenissa. Tänään en enää jaksa niiden kanssa alkaa sähläämään.

PS: Tulin myös viimein ulos anonymiteetin suojista.

Tomi

4 ajatusta aiheesta “Uusi blogi on nyt julkaistu!”

 1. Minua kiinnostaisi mikä on ollut tuottoisin kampanjasi ja tuleeko tulosi lähinnä sivupalkista olevista bannereista vai teksteissä olevista tekstilinkeistä?

  1. Kiitos kysymyksestä!
   Lyhyesti voin jo vastata, että Nordnet on yleisesti ottaen tuottoisin kampanja ollut. Joskus jopa ihan selkeästi ykkönen. Myös korkeatuottoinen.fi on tuottanut hyvin. Keskimäärin kuitenkin melkein puolet tuloista on tullut vähän sieltä täältä, useista eri kampanjoista. Sivupalkin bannereista tulee aika vähän tuloja…mutta kun ne ovat niin puhdasta passiivista tuloa, että otan mielelläni sen muutamankin kympin, mitä niistä tulee.

   Käyn kuitenkin vähän tarkemmin läpi näitä, kun julkaisen ensimmäisen kuukausiraportin Toukokuulta lähipäivinä tuonne uuteen blogiin.

 2. Mielenkiintoa herättävä blogi. Itseäni kiinnostaa tuo affliate mainonta ja ihan peruskaura noita Affliate linkkejä tehdessä. Sinulla esimerkkinä sijoituskirjallisuutta esillä sivullasi, itse olen Trade Trackeriin liittynyt, mutten saa noita kirjoja näkyviin sivulleni, sen sijaan samat tulee kyllä Googlen Adsencen kautta. Samaten tosiaan kokemukset muista Affliate-kumppaneista.

  Samoin kiinnostaisi sinun kokemukset eri blogialustaoista ja miksi päädyit WordPressiin ja miksi et käytä google mainontaa.

  Onnea uudelle blogille. Itselläni on ollut mielessä toinen blogi. Vielä täällä mennään nimimerkin suojissa.

  1. Kiitos paljon!

   Mulla on tuolla uudessa blogissa jo ihan perusopas affiliate-mainonnasta: http://passiivistatuloa.com/affiliatemarkkinointi/

   Tuolla on listattu mun käyttämiä verkostoja ja kerrottu myös tarkemmin niistä, joiden kautta saan eniten tuloja. Kannattaa ehdottomasti aluksi tutustua mahdollisimman monen verkoston tarjontaan ja hakea vähän ideaa siitä, mitä kaikkea ylipäätään voi mainostaa.

   Tarkoitus olisi kuitenkin vielä tässä lähiviikkoina luoda myös sellainen affiliate-opas, missä olisi ihan konkreettisia vinkkejä ym. noiden affi-linkkien tekemiseen ja ylipäätään tehokkaaseen mainontaan.

   Tuo sijoituskirjallisuus mikä on esillä, on tehty siten, että olen vain hakenut kuvat kirjoista ja sitten asettanut kuvalinkin tuohon kuvan kohdalle, joka on siis TradeTrackerin affiliate-linkki. WordPressille on tarjolla tosi paljon työkaluja näiden mainosten tekemiseen ja suunnitteluun.

   WordPress on muuten loppujen lopuksi aika helppo oppia ja yksinkertainen käyttää. Toki jos haluaa käyttää omaa domainia, niin sitten joutuu maksamaan sen 3-6 euroa kuukaudessa sivujen ylläpidosta.

   Tarkoitus olisi tehdä myös jonkinlainen yleistajuinen opas WordPress-sivujen tekemisestä.

   Valtavasti on kyllä asiaa mistä haluaisin tuolla uudessa blogissa puhua, joten eiköhän tässä ehdi kaikenlaista kirjoittamaan. Suosittelen kyllä lämpimästi, että jos uutta blogia meinaat laittaa pystyyn, niin tee se WordPressin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *