Laskuni.fi – Tienaa rahaa maksamalla laskuja

Kirjoitus sisältää affiliate-linkkejä.

Siinä missä säästäminen ja sijoittaminen on olennainen osa oman talouden tasapainoa ja taloudellisen riippumattomuuden saavuttamista, aivan yhtä lailla kulujen ja menojen hallinta on olennainen osa asiaa. Laskujen maksaminen on ikävää ja aikaa vievää puuhaa. Ainakin itse keksin omalle ajankäytölle paljon tuottavampia vaihtoehtoja. Jos jonkin asian voi automatisoida tai tehdä helpommin, se kannattaa aina.

Laskuni.fi-palvelun tehtävänä on helpottaa kuluttajan arkea ja tarjota tehokas tapa omien laskujen hallinnoimiseen. Palvelun avulla voit hoitaa laskujasi missä ja milloin vain, silloin kun sinulle sopii.

Laskuni.fi on kuluttajalle suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Palvelun avulla voit vastaanottaa laskusi keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä palvelun lukuisista eduista, kuten bonuksesta, automaattisista eräpäivämuistutuksista, arkistoinnista, tilastoista ja helposta mobiilisovelluksesta. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on ilmaista.

Laskujen maksaminen onnistuu palvelussa joko verkkopankilla tai maksukortilla.

Miksi Laskuni.fi on parempi kuin oman pankkini laskupalvelu?

Moni ajattelee, että eihän Laskuni.fi eroa mitenkään oman verkkopankkini vastaavasta palvelusta, jolla voi myös maksaa laskut automaattisesti ja aivan samalla tavalla tilastoida menoja ja kuluja. Tältä osin mitään eroa ei tietenkään ole. Yksi erittäin suuri ero kuitenkin on se, että Laskuni.fi – palvelulla voit ihan oikeasti tienata rahaa laskuja maksamalla. Palvelussa jokainen tehtävä (esim. laskun maksaminen) kerryttää bonuksia. 100 bonuspistettä vastaa 1 euroa ja voit käyttää sen joko laskujen maksamiseen tai voit siirtää bonuksen omalle pankkitilille.

Esimerkiksi palveluun liittyessä saat 400 bonuspistettä eli 4 euroa, kun muistat käyttää koodia HUOLETON. Yhden laskun vastaanottamisesta saa 10 bonuspistettä, 100 laskun vastaanottamisesta 500 pistettä ja palvelun suosittelusta ystäville saa myös pisteitä. Näiden lisäksi palvelussa on vaikka kuinka paljon muita tehtäviä, joista bonuspisteitä saa. Bonukset voi tilittää omalle pankkitilille, kun ne ylittää 1000 pisteen eli 10 euron rajan. Kannattaa siis käydä rekisteröitymässä palveluun ja tutustumassa noihin bonustehtäviin tarkemmin.

Yksinkertaisesti parempi tapa maksaa laskuja

Palvelusta löytää myös säännöllisesti edunarvoisia tarjouksia, tuotteita ja palveluita, joita palvelun käyttäjien on mahdollista ostaa reilusti alle markkinahinnan. Nämä ostot myös tuottavat bonuspisteitä. Toki mitään turhaa ei kannata alkaa ostelemaan bonusten takia, mutta jos oikeasti löydät tuolta tarvitsemasi tuotteen paljon halvemmalla kuin mistään muualta ja kaiken lisäksi se kerryttää vielä bonuksia tilillesi, niin kannattaahan tuota käyttää.

Mun mielestä Laskuni.fi on suorastaan nerokas keksintö. Se kannustaa ihan oikeasti fiksuun menojen hallintaan ja hoitamaan kaikki laskut ajallaan. Mikä olisikaan parempi tapa tähän, kuin bonusjärjestelmä, joka palkitsee laskujen maksamisesta. Sen lisäksi näet dataa siitä, mihin olet missäkin kuussa käyttänyt rahaa ja miten paljon. Tällä tavalla on helpompi löytää säästökohteita omasta taloudesta, kun näkee ihan konkreettisesti mihin kaikkeen menee minkäkin verran rahaa.

Kaiken lisäksi käyttäminen onnistuu mobiilisovelluksen avulla ja voit esimerkiksi asettaa itselle maksumuistutuksia ennen laskujen eräpäivää. Tähän mennessä vaihtoehdot laskuille on ollut joko paperilasku, josta joutuu lähes aina maksamaan ylimääräistä, tai sähköpostilasku, joka helposti unohtuu tuhansien muiden sähköpostiviestien joukkoon. Laskuni.fi ratkaisee tämän ongelman ja sovelluksen muistutusten avulla et ainakaan voi laittaa laskujen maksamattomuutta unohtamisen piikkiin.

Miten aloitan Laskuni.fi -palvelun käytön?

Rekisteröityminen oli yllättävän helppoa ja onnistui muutamassa minuutissa.

  • Menet Laskuni.fi -sivustolle ja rekisteröidyt täyttämällä tietosi. Muista rekisteröityessä käyttää HUOLETON koodia, niin saat 4 euron liittymisbonuksen.
  • Kun olet rekisteröitynyt palveluun, sivun oikeassa ylänurkassa on valikko omalla nimelläsi. Etsit valikosta kohdan profiili ja pääset sivulle, jossa voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja verkkopankkisi. Muista myös lisätä tilinumero, niin voit tilittää bonuksia pankkitilillesi sekä maksukortti jos haluat käyttää sitä laskujen maksamiseen (laskujen maksaminen onnistuu myös verkkopankkitunnuksilla).
  • Seuraavaksi kannattaa ladata Laskuni.fi -sovellus puhelimeen oman puhelimen sovelluskaupastasi. Sovellus on luonnollisesti ilmainen.
  • Nyt voit alkaa maksaa laskuja! Jos laskunantaja on antanut vaihtoehdoksi maksamisen Laskuni.fi -palvelun avulla, voit tilata tuon laskun automaattisesti itsellesi kohdasta Laskut –> Tilaa laskuja. Etsit tuolta vain sen yrityksen nimeä, joka on laskunantaja.
  • Voit myös lisätä laskun palveluun itse, esimerkiksi mobiilisovelluksella pelkän puhelimen kameran avulla: Avaat mobiilisovelluksen, menet kohtaan Lisää lasku –> Lue viivakoodi ja otat puhelimen kameralla kuvaa laskun viivakoodista. Näin sovellus lukee laskun kaikki olennaiset tiedot ja tallentaa sen sovellukseen odottamaan maksua. Aikaa menee n. 10 sekuntia.

Kannattaa huomata, että voit tallentaa laskujen yhteyteen myös muita dokumentteja esimerkiksi kuvina. Vaikkapa kuitteja tai muita tärkeitä asioita, joiden tositteita kannattaa säilyttää.

Käykäähän siis tutustumassa palveluun ja kertokaa mitä mieltä olette. Muistakaa vielä rekisteröityessä käyttää koodia HUOLETON niin saatte tilillenne tuon 4 euron liittymisbonuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *