Offerilla – Säästä rahaa ja nauti elämästä

Kun alkaa miettiä omaa päivittäistä ostokäyttäytymistä, löytyy säästettävää yllättävän monelta osa-alueelta. Vaurastumisen kannalta järkevä rahan käyttö ei ole aivan merkityksetöntä, sillä korkoa korolle ilmiön ansiosta säästetyt ja sijoitetut rahat ehtivät moninkertaistua pitkässä juoksussa.

Elämästä pitää kuitenkin nauttia ja kerätä hyviä kokemuksia. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö rahaa voisi käyttää järkevästi, samalla kuitenkin nauttien mukavista elämyksistä ja kokemuksista. Varsinkin jos voit saada saman elämyksen tai tuotteen 50-90% normaalihintaa alempaan hintaan, kannattaa siihen ehdottomasti tarttua.

Offerilla – nauti elämästä alennetuin hinnoin!

Offerilla tuo oman panoksensa peliin ja kokoaa yhteen kaikki tämän hetken parhaat tarjoukset. Kyseessä on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelun kautta voit ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleensä 50-90% normaalihinnoista.

Offerillan toimintamalli on samantapainen kuin vähän aikaa sitten toimintansa lopettaneella Grouponilla. Offerilla myy vain laadukkaiden ja hyväksi havaittujen yritysten alennuslahjakortteja sekä kokoaa yhteen tämän hetken parhaat tuotetarjoukset. Myytävien diilien tarjonta on todella laaja. Tarjouksia löytyy tällä hetkellä ainakin Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Sen lisäksi monet tuotetarjoukset on hyödynnettävissä koko maanlaajuisesti eri nettikaupoista.

Näin offerilla toimii!

  1. Etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Uusia tarjouksia tulee palveluun päivittäin.
  2. Seuraavaksi tartut tarjoukseen, ostat diilin ja saat sähköpostiisi lahjakortin.
  3. Näytät lahjakorttia paikan päällä joko tulostettuna tai älypuhelimen näytöltäsi ja nautit elämästäsi.

Pysyt parhaiten selvillä Offerillan tarjouksista tilaamalla Offerillan uutiskirjeen!

Flamingo Spa -liput kahdelle aikuisten Spa Kylpylään vain 39€

Itselläni pistää silmiin Offerillan huipputarjous Flamingoon. Offerillan kautta kaksi aikuista pääsee Flamingon Spa kylpylään kaksi yhden hinnalla eli 39 eurolla (normaalisti 78 euroa).

Flamingo Spa -kylpyläosasto on vain aikuisille suunnattu tunnelmallinen rentoutumispaikka, jossa pääsee nauttimaan mm. mineraalialtaasta ja 37°C lämminvesialtaasta, kuudesta erilaisesta saunasta sekä lämmitetyistä lepodivaaneista. Virkistystä hemmotteluun tuo Spa Cafen menu A-oikeuksilla.

Spa Kylpylän sisäänpääsy oikeuttaa myös vesipuiston vapaaseen käyttöön, jonne pääsee kulkemaan kätevästi suoraan kylpyläosastolta. Flamingon suuresta vesipuistosta löytyy mm. neljä eri kokoista vesiliukumäkeä, hyppytorneja, villivirta sekä seitsemän uima-allasta.

Pääset katsomaan diiliä tarkemmin tästä

Elämästä voi siis todellakin nauttia tuhlaamatta suuria summia rahaa. Kannattaa liittyä Offerillan uutiskirjeen tilaajaksi, niin pysyt perillä kaikista sinua koskevista tarjouksista.

Kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa. 

1 ajatus aiheesta “Offerilla – Säästä rahaa ja nauti elämästä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *