Omista ja vaurastu sivusto laajenee entisestään

Jo pelkästään tämän päivän aikana on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että ajattelin informoida teitä lukijoita tapahtuneista ja tulevista muutoksista tällä sivustolla. Mitään ei ole poistumassa ja artikkelien kirjoittaminen jatkuu entiseen tapaan. Toki pyrkien aina parempaan. Paljon on kuitenkin tulossa uutta.

Rakkaat lukijat. Asia on kuulkaa niin, että sivuston kehittämistyö ei pääty pelkästään ulkoasun muutokseen. Vuoden vaihteessa sivustolle tulee runsaasti lisää sisältöä ja esimerkiksi erilaisia sijoitusoppaita. Kaikkea en voi vielä paljastaa, mutta luonnollisesti tarkoitus on palvella teitä lukijoita entistä paremmin. Olkaa siis silmät tarkkana ja korvat höröllä. Kohta jysähtää!

Seuraa sivustoa Facebookissa ja Instagramissa!

Tämän päivän aikana Omista ja Vaurastu on ilmaantunut sekä Facebookiin että Instagramiin. Näiden peliliikkeiden tarkoitus on tavoittaa yhä suurempi yleisö ja käydä yhä suurempaa keskustelua talouteen ja sijoittamiseen liittyen. Olen jo valmiiksi Twitterissä (@uncommonprofits), joka soveltuu erinomaisesti pieneen keskusteluuun. Jos et ole vielä Twitterissä, niin (valitettavasti) siellä keskustelua rajoittaa twiittien pituus (max 140 merkkiä). Facebook ja Instagram tuo mukanaan aivan uusia ulottuvuuksia ja toivottavasti myös uutta yleisöä. Instagram kun taitaa olla näistä kolmesta mediasta juuri eniten nuorten suosiossa.

Kehittämistyö jatkuu edelleen joten pysykää kuulolla. Jos haluat pysyä parhaiten kärryillä meneillään olevista projekteista, niin kannattaa seurata sivua nyt myös Facebookissa ja Instagramista. Sivu löytyy sieltä käyttäjänimellä Omista ja Vaurastu. Käykäähän samalla heittämässä kysymyksiä ja kommentteja kehiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *