Omista ja Vaurastu nyt myös Salkunrakentaja foorumilla!

Salkunrakentaja.fi on äskettäin lanseerannut uuden foorumin. Päätin sitten itsekin liittyä sinne, koska suomesta on tällä hetkellä hyvät sijoitusfoorumit vähissä. Itse en pidä ollenkaan Kauppalehden tarjoamasta foorumista, jonka sijoituskeskustelu pohjautuu lähinnä hälinään yksittäisten osakkeiden ympärillä. Olen myös Sijoitustiedon foorumilla, jossa on toki hyviä keskustelun aiheita ja keskustelijoita, mutta käyttäjien määrä jää vähäiseksi. Katsotaan siis saataisiinko Salkunrakentajan foorumista uusi hitti. Toivon niin, sillä ainakin alkuun foorumin ulkoasu ja käytettävyys vaikuttaa hyvältä. Kehitystyö varmasti jatkuu, joten ei sitä tiedä mitä tästä vielä tulee. Salkunrakentaja on myös ollut yksi niitä harvoja sijoitusmedioita, joissa on oikeasti järkeviä juttuja. Ainakin jos vertaa Arvopaperiin tai Kauppalehteen. Siksi uskon, että foorumi voi menestyä.

Käykäähän liittymässä ja lisämässä minut kaveriksi sekä liittykää Blogin ryhmään. Löydätte minut foorumilta käyttäjänimellä Uncommonprofits. Blogin ryhmän tavoite on laajentaa keskustelukanavaan tämän blogin sisällöstä. Foorumipohjalla on helpompi käydä pidempiä ja useamman henkilön keskusteluita, kuin blogin kommenttiosiossa. Tuonne ryhmään voi myös laittaa palautetta ja kehitysideoita, kuten kaikille muillekin tämän blogin kanaville.

1 ajatus aiheesta “Omista ja Vaurastu nyt myös Salkunrakentaja foorumilla!”

  1. Kiitos kommenteista. Foorumi on julkistettu vasta viikko sitten, joten nyt keräämme käyttökokemuksia. Kehitystyö Foorumin sisällön ja rakenteen osalta jatkuu todellakin edelleen. Tärkeintä on tietenkin käyttäjien antama palaute – ruusut ja risut.

    Foorumin idea ja rakenne on hiukan toisenlainen kuin useimmilla muilla keskustelupalstoilla. Foorumin kantava voima on se, että käyttöliittymä on ikäänkuin Facebookin kaltainen. Foorumi on siis “seinä”, johon kuka tahansa voi tuottaa sisältöä. Ei pelkästään kommentteja, vaan myös esim. linkkejä (sovellus näyttää linkkien kuvan, otsikon ja johdannon). Lisäksi kuka tahansa voi perustaa uusia keskusteluryhmiä (mikä ei sinänsä ole uutta).

    Tervetuloa kokeilemaan Foorumia!

    Ystävällisin terveisin
    Jorma Erkkilä / SalkunRakentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *