Sivuston muutostyö loppusuoralla

Kuten te lukijat varmaan huomaatte, on sivuston ulkoasu muuttunut aika radikaalisti viimeisen 20 tunnin aikana. Jos joku epäilee, niin kyseessä on kuitenkin edelleen sama Omista ja Vaurastu – sivusto. Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä “pieniä muutostöitä” sivun ylävalikkoon, mutta koska Bloggerin joustavuus on yhtä kuin ei ole, niin meni hermot koko puljun kanssa ja siirsin blogin viime yönä WordPressiin.

Muutostyö oli melkoisen rankka, kun en sellaista ole koskaan tehnyt. Vastaan tuli vaikka minkälaista ongelmaa, mutta pysyin yllättävänkin tyynenä johtuen 20 tunnin syömättömyyden aiheuttamasta tasaisesta verensokeripitoisuudesta. Nyt jos jollain on tässä lähitunteina edessä samanlaiset setit, niin saa laittaa kysymyksiä tulemaan blogin kommenttikenttään, sähköpostilla tai Twitterissä @uncommonprofits. Mielelläni autan näissä asioissa vielä kun hommat on lähimuistissa.

Blogin sivuvalikosta ja esittelystä voi päätellä aika paljon mitä uutta tänne on luvassa. Sama kaava kuitenkin jatkuu eli fiksusta sijoittamisesta paasataan. Pahoittelut jo etukäteen jos satutte löytämään sivuja, jotka muistuttaa esim. huonekalufirman mainossivustoa. En ole ehtinyt laittaa sisältöä kaikille sivuille ja yön aikana tuli kokeiltua kaikenlaisia juttuja, joten niitä “kokeiluja” saattaa olla jossain viellä yllätyksenä.

Laitetaan sivut lopullisesti kuntoon sitten kun saadaan vähän ruokaa. Ehkä levätäänkin välissä. Tenttiinkin pitäis lukea.

2 ajatusta aiheesta “Sivuston muutostyö loppusuoralla”

  1. Hyvältä näyttää! Ja tosiaan, kun vähän vetää henkeä ja lepäilee, niin sitten näkee paremmin ne kohdat, mitkä vaatii viilausta, ja mitkä ovat ns. uutta designia tai rakennetta.

    Ja sitten ei muuta, kuin lisää sijoitusaiheisia kirjoituksia!

    1. Kiitos! Kyllä tässä pitäisi vähän hengitellä, muttei malta kun pikkuviilaamista on niin paljon. No asia kerrallaan eikä lyödä vielä mitään lukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *