Seuraa salkkuani Sharevillessä!

Kyllä, sijoitusyhtiöni salkkua voi nyt seurata Nordnetin sijoitusyhteisöpalvelu Sharevillessä nimimerkillä Omista ja Vaurastu. Tulen tekemään Nordnetin kautta käytännössä kaikki pohjoismaiset osakesijoitukset ja isommat USA:n sijoitukset sekä mahdollisesti myös joitain rahastosijoituksia. 

Toistaiseksi Nordnet-salkkuni ainoa arvopaperi on  Kiinalainen ruokayhtiö Sino Agro Food. Kyseinen osake on siis listattuna Oslon pörssiin. Tämä sijoitus menee enemmänkin kategoriaan “arvosijoitus”, kuin bisnessijoitus. Ainakin toistaiseksi, sillä en ole vielä niin paljon kyseisen yhtiön liiketoimintaan ehtinyt perehtyä, että osaisin varmuudella sanoa liiketoimintojen olevan kestävällä pohjalla. Arvostustaso on kuitenkin mielestäni sen verran alhainen, että tein kyseiseen yhtiöön pienen sijoituksen. Tästä yhtiöstä on tulossa hieman syvällisempää analyysiä lähiaikoina.
Miksi Shareville?

Tämän blogin tarkoitus on yhä enemmän tuottaa yleishyödyllistä tietoa kaiken tasoisille säästäjille ja sijoittajille. Mielestäni oman salkun esittely ei tällaista tavoitetta tue, vaikka ei siinä toisaalta mitään pahaakaan ole. Sen lisäksi Google spreadsheet seurantasalkun päivittäminen on alkanut käydä jo liian työlääksi, joten se saa luvan lähteä. Shareville on salkkuni seurantaan parempi, helpompi ja käyttäjäystävällisempi kanava siitä kiinnostuneille.
En ole pitkään aikaan kirjoittanut analyysiä yhtiöistä, joten sellaista on tälle syksylle luvassa. Uskon, että tulen jonkin verran harrastamaan arvopapereiden kommentointia myös Sharevillen puolella.
Menkääpä siis seuraamaan! 


Blogi ei sisällä osto-tai myyntisuosituksia. Blogin lukijan tulee tutustua blogin vastuuvapauslausekkeeseen. Blogin linkit saattavat olla affiliate-linkkejä (kumppanuusmarkkinointiyhteistyö)

1 ajatus aiheesta “Seuraa salkkuani Sharevillessä!”

  1. Omasta mielestäni Shareville on hyödyttömyyden perikuva. Ainakaan minä en ole kiinnostunut kenenkään muun salkun kehityksestä kuin omani. Kokeilin Sharevilleä lanseerauksen yhteydessä viikon kunnes irtisanoin käyttöni sen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *