Kaunis kesäpäivä

Eipä ole pörssiä tullut pitkään aikaan seurattua. Kuulemani mukaan kurssit siellä taas laskee. Oli miten oli itseäni ei asia huoleta, sillä tänään oli taas kaupoissa ja kaduilla hyvä pöhinä. Näyttää ainakin täällä Suomessa viini maistuvan myös muille, joten eiköhän se myös siellä valtameren toisellakin puolella maistu. Ihmiset näyttivät myös ostavan vaatteita, jopa niitä kalliita vaatteita joissa “90% hinnasta tulee siitä logosta”. Kellojakin näin tänään ihmisten ostavan ja olipa heidän joukossaan myös näitä nuoria älykellosukupolvea edustavia ihmisiä. Sen lisäksi, että olen nähnyt asioita, rekisteröidyin tänään IBM:n Watson Data-Analytics palveluun ja hienosti toimii. Tästä voisin tulevaisuudessa vaikka maksaa.

Mutta on minulla murheitakin. Seuraava opintolainaerä tulee vasta reilun kuukauden päästä. Pitäisi siis sen aikaa jaksaa odottaa, että pääsee taas ostamaan hyvää laatua hyvään hintaan. Toivoen tietysti, että kurssit eivät nousisi vaan jatkaisi laskuaan.

Nauttikaa ilmoista!

2 ajatusta aiheesta “Kaunis kesäpäivä”

    1. No nyt meni kuukaudet sekaisin… Eli siis vasta marraskuun alussa saan seuraavan lainaerän eli reilu kaks kuukautta. En oo siis korkeakouluopiskelija joten nostan 4 kertaa vuodessa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *