7 ajatusta aiheesta “Seuraa salkkuani reaaliaikaisesti!”

  1. Osaako tuo siis hakea tiedot suoraan Nordnetistä? Saisikohan sen toimimaan myös Seligsonin kanssa.

  2. Osakkeiden lukumäärät kuten hinnatkaan eivät päivity siis suoraan Nordnetista. Lukumäärät on laitettu käsin ja päivitän niitä itse käsin mikäli ostan tai myyn osakkeita. Hinnat ja valuuttakurssit sen sijaan päivittyvät automaattisesti Google Finance palvelusta, jotka saa helposti liitettyä tuohon yksinkertaisilla komennoilla.
   En tiedä saako Nordnetilta tai Seligsonilta reaaliaikaista dataa ulos, epäilen ettei ainakaan kovin helposti.

 1. Moikka! Tällä hetkellä ei ole vipua, mutta opintolainalla rahoittamista olen miettinyt viimeaikoina ja tulen sitä todennäköisesti myös tekemään.
  Kieltämättä houkutteleva tarjous Nordnetilta, mutta pitäisi myydä IBM:ää vielä pois. En kuitenkaan halua tässä vaiheessa nostaa käteispainoa enää enempää, mutta jos potentiaalisia ostokohteita alkaa löytyä, niin varmasti tulen tasaamaan jokaisen omistuksen painoa superluoton madollistamiseksi. Toivottavasti Nordnet pitää tarjouksensa pitempään niin ehdin mukaan:)

  1. Suunnitteilla olisi siis ensin rahoittaa ostoja opintolainalla, kunhan alkaa ensin sopivia kohteita löytyä. Tämän myötä allokaation muuttuessa ottaa sitten superluottoa.

 2. Moro,
  Ootko vivuttanut salkkua opintolainalla & harkinnut salkun työstämistä kohti 0,99% superluottoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *